ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Υπηρεσίες

AITOLIA TRAVEL

ταξίδια & εκδρομές

Δραστηριοποιούμαστε ως γραφείο γενικού τουρισμού με ιδιόκτητα λεωφορεία στοχεύοντας πάντα στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη τον οποίο αποδεδειγμένα, μέσα στα χρόνια, σέβεται.

Ενοικίαση λεωφορείων
Ενοικίαση λεωφορείων
Με αναβαθμισμένες υπηρεσίες ενοικιάσεων πούλμαν, γραφείο κίνησης 24ωρης εξυπηρέτησης και έμπειρους οδηγούς φροντίζουμε με ασφάλεια για την μεταφορά του προσωπικού της εταιρίας σας, για την μεταφορά μαθητών, συλλόγων, καπή, ομάδων και την διοργάνωση εκδρομών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Aitolia Travel διαθέτει υπερσύγχρονα πούλμαν όλων των κατηγοριών EURO 5 που καλύπτουν πλήρως όλες τις απαιτήσεις κάθε ομάδας επιβατών
Οργάνωση εκδρομών
Οργάνωση εκδρομών
Επιλέξτε τον αγαπημένο σας προορισμό και επικοινωνήστε μαζί μας, για να οργανώσουμε την εκδρομή σας. Η προσφορά ισχύει για Μητροπόλεις, ενορίες, συλλόγους, σχολεία, μεμονωμένα γκρουπ αλλά και κάθε ιδιώτη που θέλει να οργανώσει μια εκδρομή στον προορισμό της αρεσκείας του.
Οργάνωση ταξιδιών
Οργάνωση ταξιδιών
Η Aitolia Travel οργανώνει πακέτα ταξιδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με πολύχρονη εμπειρία στην διοργάνωση ταξιδιωτικών πακέτων και προσφορών, εξασφαλίζουμε αξιόπιστα ταξίδια και διαμονή σε πολλών αστέρων ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.Τα πακέτα διακοπών και οι προσφορές ταξιδίων που προβάλλονται από το «www.aitolia-travel.gr» είναι οργανωμένα, ατομικά, αθλητικά και επαγγελματικά. Στόχος μας είναι να γνωρίσει ο ταξιδιώτης τους ομορφότερους προορισμούς στην Ελλάδα, συνδυάζοντας οικονομικές προσφορές και αξιόπιστα ταξίδια.Η Aitolia Travel αποσκοπεί να είναι μια πηγή ποικίλης και ποιοτικής πληροφόρησης στην οργάνωση ταξιδιών και απευθύνεται σε όλους τους χρήστες. Για την καλύτερη επίτευξη αυτού του στόχου και για να μην παραλείψουμε καμία λεπτομέρεια, καλό θα ήταν να διαβάσετε αξιολογήσεις ταξιδιωτών για ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές πληροφορίες. Σας ευχόμαστε όμορφα ταξίδια και καλή πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας!